Francoise English Nederlands

Creëer je eigen leven

  • Gezond leven: hoe doe ik dat in de praktijk?
  • Wat is goed voor mij als het om mijn gezondheid gaat?
  • Welke preventieve stappen kan ik zetten om mijn gezondheid op peil te houden?
  • Hoe vind ik balans tussen ongezonde verleidingen en bewust en gezond leven?
  • Welke lange termijn strategie kan ik inzetten om mijn klachten te verminderen?

Creëer je eigen leven

Gezonde voeding, het opbouwen van een natuurlijke weerstand en een positieve levensstijl waarbij u zelf de regie heeft: dat is de basis voor een gezond en gelukkig leven.
Precies zoals ik gedaan heb. Met vallen en opstaan en met creativiteit het eigen leven creëren. Dat noem ik de kunst van het leven – l’Art de Vivre.

Als gezondheidsconsulent/naturopathe nodig ik u uit om samen uit te vinden hoe u een bewust, natuurlijk gezond en gelukkig leven voor uzelf creëert.

Helaas horen we steeds vaker de diagnose kanker gesteld worden. Mocht dat bij u zo zijn, dan kan ik u bijstaan in deze moeilijke periode met bijvoorbeeld massage.

 

Over mij

Allereerst, welkom op mijn site. Mijn naam is Mariette Dirksen - van Valenberg.
In mijn loopbaan als verpleegkundige, bedrijfsverpleegkundige en arbeids- en organisatie adviseur bij een re-integratiebedrijf ben ik steeds dezelfde thema’s tegengekomen: zorg voor de ander, preventie, de natuur, en 'voorkomen is beter dan genezen' en 'verbeter de wereld , begin bij jezelf'.

Ik ben op 40-jarige leeftijd naar Zuid-Frankrijk verhuisd. Hier heb ik me verdiept in allerlei visies op ziekte en gezondheid. Ik heb reiki I en II, ik ben ontspannings- en massagespecialist en heb me spiritueel ontwikkeld. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in Risk-management.
Verder heb ik de opleiding naturopathie/iridologie, CNR André Lafon (ofwel natuurgeneeskundig therapeut en iriscopie) afgerond. De opleiding is erkend in Frankrijk, agrée par l' APNF. In juli 2013 heb ik besloten mijn eigen onderneming te starten onder de naam L’Art de Vivre.
Na de zoektocht uiteindelijk beland in het “Toscane van Frankrijk” net boven de Pyreneeën. Een gebied wat alles biedt wat voor mij belangrijk is: ruimte, vrijheid, stilte, natuur, puurheid, dieren, eerlijke voeding etc.

Graag ondersteun ik u bij het bewust leven én het leven te beleven.
Ik geloof in de kunst van het leven en het creëren van je eigen leven.

Testomonials