Francoise English Nederlands

Gezondheidscoach

De termen gezondheidscoach en natuurgeneeskundig therapeut gebruik ik door elkaar.

De aanpak is gericht op het ondersteunen of het bevorderen van de zelf genezende processen van het lichaam in plaats van het direct behandelen van de symptomen of de ziekte zelf.

Daarnaast gaat de natuurgeneeskunde uit van een holistische benadering van de cliënt wat betekent dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en elkaar beïnvloeden. Ieder mens is uniek, daarom neemt de natuurgeneeskunde de mens in zijn omgeving als uitgangspunt.

De natuurgeneeskunde probeert op een natuurlijke wijze het zelfgenezend vermogen te stimuleren en te ondersteunen. Het kernwoord hier is preventie!

Gezondheid is de som van lichamelijke, geestelijke en emotionele harmonie. Vind balans in wie je van nature bent… Een holistische visie op het leven.

Samen met U op zoek naar de oorzaak van de problemen, in plaats van het symptoom te bestrijden. Alles heeft een reden, dus ook de ziekte. In onze visie zijn veel klachten van het lichaam pogingen om zo gezond mogelijk te blijven. Je kunt beter zoveel mogelijk met het lichaam meewerken om de klachten te verminderen, dan dat je met behulp van medicatie tegen de klachten gaat strijden. Vecht met jezelf mee in plaats van tegen jezelf.

L’art de vivre richt zich op mensen die vooruitkijken en de toekomst in eigen hand nemen. Hun eigen leefwijze (her)vormen. Het -geheel- willen zien en met natuurlijke middelen en aangepaste voeding een duurzame natuurlijke gezondheid nastreven.

U kunt terecht voor allerlei lichamelijke / chronische klachten, zoals bv spier- en gewrichtspijnen, blessures, ontstekingen, hoofdpijnen, darmklachten, allergieën, candida etc…..
Het verlichten van pijnen, en allerlei lichamelijke klachten n.a.v. psychische overbelasting.
Herstel na operaties of aansterken bij ernstige of chronische ziektes.

pexels-photo-medium (5)

 

Deze gezondheidskundige benadering is voor iedereen geschikt, jong en oud. Dus ook voor de 3e en de 4e generatie: Van ondersteuning tijdens de menopauze, degeneratieve aandoeningen tot natuurlijke palliatieve begeleiding in de laatste levensfase. Deze natuurlijke zorg kan complementair zijn aan de reguliere zorg.

 

(1ste) Consult : € 55