Francoise English Nederlands

MASSAGES/tachyon

Het doel van massages is het lichaam te reinigen door afvoer van toxines te stimuleren, het geven van energie en/of ontspanning.
Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Ze verminderen stress en nog beter: stimuleren het geluksgevoel. Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massages het aantal bloedcellen in het lichaam toeneemt, waardoor de werking van het immuunsysteem toeneemt, ofwel: het verhoogt de weerstand.
Massage kan ook gebruikt worden om spieren die niet goed meer functioneren te stimuleren bijvoorbeeld na immobiliteit (als lange bedrust of ziekte). Na een massage zullen spieren soepeler worden en de doorbloeding verbeteren. En dus minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen. Geestelijk kan ervaren worden ‘meer ruimte in het hoofd’ te hebben. Nieuwe energie, zin om doelen na te streven en een groter bewustzijn van het lichaam.

Kortom, een massage vermindert stress; stimuleert het geluksgevoel ; verhoogt de weerstand ; draagt bij aan vermindering van lichamelijke klachten ; verbetert de balans tussen lichaam en geest en geeft energie!

De aangeboden massages hebben in geen geval, noch een therapeutisch, noch enige erotische connotatie.


Massages

Zweedse / Klassieke massagebodywraps_flowerbody
Bij deze massage wordt de kennis van de westerse gezondheidszorg en aspecten van de oosterse filosofie geïntegreerd, vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat de mens als geheel wordt bekeken, als een dynamische eenheid van lichaam en geest (het lichaam heeft invloed op de geest en vice versa). Massage heeft een positieve invloed op de onderliggende organen, en het hele energiesysteem van het lichaam wordt in balans gebracht. Verkrampte spieren ontspannen zich, pijnklachten verdwijnen en u voelt zich veel meer ontspannen.
Deze massage kan zowel preventief, ter ontspanning of ter stimulatie, als wel bij een specifieke klacht gericht toegepast worden.
Duur: 60 minuten

Rug, schouders, nek massage
Deze klassieke massage zorgt voor ontspanning van de spieren door manipulatie van de spieren om de toxines los te maken en te verwijderen zodat de zuurstof weer kan circuleren.
Duur: 45 minuten

Energetische massage
Een traditionele ontspanningsmassage met lange, vloeiende strijkingen van de grote spiergroepen om ontspanning te bevorderen, circulatie van de energie te verbeteren en een algeheel gevoel van welzijn te creëren . Het energiecircuit is geopend en de energie kan weer stromen. Bij stress, hoofdpijn, vermoeidheid etc.
Duur: 60 minuten

Intuïtieve massage
Deze massage geeft ontspanning en stimuleert het welzijn. Hierbij worden technieken uit de Zweedse en energetische massage gebruikt, intuïtief toegepast, met behulp van plantaardige en essentiële oliën.
De massage bevordert het lichaamsbewustzijn en kan bijdragen aan het bevorderen van de zelfwaardering zelfacceptatie. Er is ruimte voor gesprek, op basis van vertrouwen en respect. Het maakt u bewust van de effecten van stress op het lichaam: spanning, pijn, abnormaal gevoel.
Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest en leidt tot ontspanning, balans.
Duur : 60 minuten.

Magnesiumolie massage
Pure weldaad voor geest, spieren en huid!
Magnesium heeft vele werkingen, het ontspant, herstelt en ontzuurt. Mg geeft verlichting van stress, verbetering van slaap en concentratievermogen; verbeterde werking van spieren & zenuwen; regulering van de werking van meer dan 325 enzymen & verbeterd zuurstofverbruik; goed voor hart en bloedvaten; vermindering van ontsteking en hierdoor verlichting van pijn en spierkrampen.

Rug/nek-schouder massage, 45 minuten
Lichaamsmassage,  1 uur.
De Mg olie wordt in gemasseerd, dan word je warm toegedekt om  10 minuten in te werken. Daarna lichte massage  met warme massageolie. De magnesium olie van Zechsal is feitelijk geen olie maar heeft een olieachtige aanraking. Het is een vloeibare vorm van magnesium chloride en bevat een hoge concentratie magnesium: 5 ml olie bevat ongeveer 500 mg magnesium. Magnesium wordt snel en effectief, naar behoefte, opgenomen door de huid.

Tarief massage:
60 minuten: 55 €
45 minuten: 45 €

 

Detox : Lichaamspakking Himalayazout

himalaya-zout

De lichaamspakking is een heerlijk moment van welzijn en de schoonheid, voor zowel het lichaam als de geest. Het helpt bij het elimineren toxines, opgebouwde spanning los te laten en het heeft een voedende werking. Voor de huid is het een weldaad , de celgroei wordt gestimuleerd, de huid gehydrateerd en de bloedsomloop verbeterd. De huid is mooi glanzend en zacht.
Daarnaast verlicht het reumatische aandoeningen en gewrichtsproblemen.

Deze lichaamsbehandeling is een sterke detox (gelijk aan 3 dagen vasten).

scrub2Deze behandeling is een peeling en een lichaamspakking tegelijkertijd. Het zout wordt vermengd met biologische massageolie en hiermee wordt in gesmeerd waarna u warm wordt ingepakt. Zo blijft u ongeveer 20 minuten liggen. De poriën en de bloedvaten verwijden zich waardoor u toxines makkelijk er uitzweet en de goede stoffen makkelijker opneemt. Tijdens deze behandeling stoot de huid afvalstoffen af, er vindt een ontgifting plaats die staat voor 3 dagen vasten.  De spieren ontspannen.
Na afloop afsponzen op zachte wijze met lauw water, en een korte lichaamsmassage.

 

Duur: 60 minuten à 55 €

 

Tachyon

Doel van deze behandeling is het verhogen van het zelfgenezend verattmogen en verruiming van het bewustzijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Tachyonenergie, middels de TLC bars/getachyoniseerde kristallen. Geïndiceerd bij pijnbestrijding, acute en chronische aandoeningen.

TLCTachyonenergie is de eerste vorm hebbende energie die voortkomt uit het nulpunt-energieveld, de oerbron van het universum. Gedurende ongeveer twintig minuten wordt met alleen voor erkende therapeuten beschikbare getachyoniseerde kristallen, gericht gestraald op de pijnlijke plek. De kristallen worden om de dertig seconden omgedraaid i.v.m. de in- en uitstroming van de energie. Zo worden toxinen etc. losgeweekt en wordt ruimte gemaakt om energie toe te laten en te laten stromen. 

 tachyon-poster.26934110_stdTachyon heeft een indrukwekkend effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert (pijn, veroudering, ziekte). Contact met Tachyonen leidt tot orde, heling, verjonging en hogere ontwikkeling.

Tachyon therapie helpt bij pijnbestrijding. Het leidt ons naar een bestaan met meer gezondheid, vitaliteit en zelfbewustzijn. Deze massage is goed voor volgende behandelingen: verzwakte organen versterken, meer levensenergie geven, een verstoring in het lichaam oplossen, pijn bestrijden, sneller herstel na een operatie, chronische vermoeidheid en ontsteking. Orgaanfuncties optimaliseren, ontgiften, geheugen verbeteren, sportprestaties verhogen, meditatie versterken,….

Tachyonenergie versterkt het zelfgenezend vermogen.

De tachyon massage zorgt ervoor dat energieblokkades worden verwijderd. U verkrijgt een helende werking op alle niveaus in het lichaam.                       

Tarief  Tachyon
30 minuten : € 25

Tachyon cocoon
De Tachyon-cocoon is een van de meest effectieve hulpmiddelen voor het balanceren van lichaam, geest en ziel. Het vermindert stress omdat het emotionele lichaam geharmoniseerd wordt. De Personal Cocoon omringt je in een 3-dimensionale, leven-verrijkende zee van Tachyon. De specifieke plaatsing van alle individuele stukken in de Cocoon creëert een zeer krachtige, gerichte stroom van Tachyon die diepe balans en transformatie mogelijk maakt.

Deze ervaring bevordert de integratie van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele energielichamen, wat leidt tot kalme en gecentreerde duidelijkheid! Het voelt geweldig, het verbetert ook elk genezingsproces op ieder niveau van je wezen.

De cocoon kan gecombineerd worden met andere massages.
20 minuten : € 17.50

 

Mogelijke aanvulling voor uw massage tegen een meerprijs:

U kunt een programma met spierversterkende oefeningen doen.

Tevens kunt u gebruik maken van de sauna.